Дилема в Левски за двама, задържат офертите

0
- -

В Левски ще умуват до последно дали да се разделят с двама от играчите си. „Сините“ вече продадоха на Ботев Димитър Пиргов, но не успяха да пласират Георги Ангелов в Полша, пише „Меридиан мач“. Сега на „Герена“ задържат офертите, които имат към Васил Панайотов и Нелуц Рошу.

След куп откази, Спас Русев се заема лично със селекцията

Първият е желан от тимове от Серия Б, както и от Кипър. Халфът не е подновил договора си, което привлича сериозен интерес към него. Дори се твърди, че лично Делио Роси го е препоръчал на клубове от родината си. От Левски обаче не бързат да се разделят с Панайотов, защото не е ясно дали ще успят да вземат набелязаните от тях трансферни цели. Затова и преговорите между „сините“ и Васил за нов договор ще се проведат след края на подготовката в Малта.

Надцакват Левски за португалски защитник

По-сложно е положението на Рошу. Динамо Букурещ има конкретно предложение, за да го върне отново в Румъния. Той не се слави като любимец на Делио Роси, но за сега от София не са дали отговор на колегите си от Букурещ. Причината е, че Роси е решил да премисли за него и ще следи под лупа изявите му по време на подготовката в Малта. Според запознати за сега нещата около Рошу са 50 на 50.

Само в KS: Левски чака отговор от нигерийски голмайстор (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]