Обвиненият в побой кмет на Симитли: Със сигурност не съм бил в Крупник! Сериозните мъже не хленчат във Фейсбук

0
- -

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов бе забърка в голям скандал. Поли бе обвинен, че е нанесъл бой на пресаташето на ОФК Пирин (Благоевград) Велислав Елезов. Скандалът се разиграл вчера на мач в село Крупник. Елезов е и администратор на футболния клуб от Първа лига. Пострадалият разказа неговата версия за случилото се, съобщавайки, че вече е входирал жалба в полицията.

Ето и какво отговори кметът Апостол Апостолов чрез hsimitli.info:

Отказвам да допълвам дописки на сайтове, които търсят популярност с име, което вероятно е интересно и вероятно трупа посещения в сайтовете.

Отказвам да се оправдавам, а не смятам и за нужно да занимавам широката общественост с това, къде съм бил и какво съм правил в сряда, но със сигурност не съм бил на територията на село Крупник.

Не ме питайте „Какво ще кажете за написаното във Фейсбук..?“. Няма как да коментирам пост на някой в социална мрежа, част от която аз не съм. Доколкото знам там, във Фейсбук има достатъчно недействителни профили дори, които могат да се ползват за набедявате и оклеветяване на всеки.

Апостол Апостолов,

Кмет на община Симитли

Уточнение:

Сериозните теми са в медиите, сериозните мъже не хленчат във фейсбук.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]