„Лайтс“ и „Епъл“ определят футболния шампион в зала на Велико Търново

0
- -

Отборите на „Лайтс“ и „Епъл“ ще определят футболния шампион на Велико Търново в зала. Финалният мач е тази вечер от 19:00 часа в ДКС „В. Левски“. Час по-рано започва срещата за трето-четвърто място между „Ресторанти Щастливеца” и „Мусала Брокер”.

В сряда в първия полуфинал „Лайтс” победи с 5:0 „Ресторанти Щастливеца” и за четвърти път се класира за финала на надпреварата. Пламен Костадинов откри резултата в 14-ата минута, в 23-ата Владимир Атанасов покачи на 2:0 и предреши крайния изход. 180 секунди по-късно Емил Копаранов даде отличен пас на Бисер Пенчев, който отблизо вдигна на 3:0. Самият Копаранов бе автор на четвъртия гол с премерен изстрел от дистанция. Окончателното 5:0 фиксира Свилен Василев в 36-ата минута.

Във втория полуфинал „Епъл” се наложи с 2:1 над „Мусала Брокер”. Двубоят бе доста нервен и изпълнен с единоборства. Цецо Додуров вкара за 1:0 в полза на джулюнчани в 14-ата минута. Този резултат се запази до 35-ата, в която вратарят на „Епъл“ изчисти спорна топка, съотборниците му не реагираха адекватно и Валентин Тодоров я получи. Последва залъгване и изравнително попадение за 1:1. Радостта на „брокерите“ обаче бе само за минута, защото с техничен удар Николай Николаев отбеляза победния гол за „Епъл” и изпрати тима си на финал.