СК Интер очаква тежки състезания

0
1
- -

Бургаският СК Интер очаква сериозни и отговорни състезания през тази година. Състезателите на тима тренират на пълни обороти, като вече се концентрират върху предстоящите стартове. През месец март в Шумен ще се проведе държавно първенство по кик бокс за всички възрастови групи. Годината е богата на много спортни събития. Ще бъдат проведени световни и европейски първенства в различните възрастови групи, съответно в Италия, Словения и Словакия.

Клубът поддържа всички състезателни възрастови групи. Главен треньор е един от най-добрите и опитни специалисти у нас Васил Вълков.

За миналата година СК Интер финишира на второ място в генералното класиране по муай тай, а на пето в надпреварата на татами. В общото крайно класиране бургаският клуб е на 8-мо място.

Големите индивидуални успехи за 2017 година са шампионските Световни и Европейски титли по муай тай на Йордан Янков,Балканския златен медалист по кикбокс Тодор Христов и медалистите за юноши от Европейското първенство по кикбокс в Македония живко Гюров,Спартак Аветисян и Георги Полименов.