Камен Воденичаров: Не мога да се занимавам с проблемите на Делио Роси и лигльовците, които излизат на терена

0
kamen vodenicharov
- -

„Спрях да следя Левски от известно време, просто не си заслужава“, обяви актьорът и продуцент Камен Воденичаров, който е един от най-известните привърженици на „сините“.

„Бутонът „футбол“ ми е изключен в момента. Просто ми писна да гледам едно и също. Когато човек има проблем, то той сяда и го решава. В Левски това не се получава. Нещата се правят отгоре-отгоре. Този клуб винаги ще бъде в сърцето ми и ще е част от мен, но не и в този момент. Не мога да си причинявам само болка, нали?“, продължи Воденичаров за „Меридиан Мач“.

„Просто ми писна. В този живот има толкова много хубави неща, на които да обърнеш внимание и да те радват. Не мога да се занимавам с проблемите на Делио Роси и лигльовците, които излизат на терена. Не си заслужава. Искам да виждам само хубави неща“, каза още актьорът.

„Все пак мога да променя мнението си, ако утре (б.р. днес) се случи нещо. Дано, но няма да си пусна телевизора и да гледам мача. А при провал въобще няма да мисля за този отбор“, завърши Камен Воденичаров.