Кариана писа 6-ца на Павликени

0
- -

Кариана разби с 6:1 при гостуването си Павликени в отложена среща от 18-ия кръг на Северозападната Трета лига. Двубоят трябваше да се играе на 25 март, но заради падналия сняг тогава не се състоя. Лидерът в групата укроти съперника за точно 5 минути. След половин час игра гостите откриха резултата. Стенислав Георгиев беше съборен в наказателното поле на домакините, а Иван Тодоров реализира отсъдения наказателен удар.Минути по-късно Георгиев проби по диагонала и намери на Ангел Русе и той не сбърка за 0:2. Преди двете попадения Георги Цеков можеше да даде аванс на своите, но ударът му мина до страничната греда.

След подновяването на играта Павликени върна един гол след центриране, но силите на местните футболисти стигнаха само за това. Янислав Иванов се разписа за 1:3 след асистенция на Цветомир Тодоров. Последваха два гола на влезлия като резерва Евгени Игнатов-Бамзе. Шестото попадение за гостите от Ерден вкара друг резервен играч на треньора Атанас Джамбазки – Лионел Матадос.
Кариана е убедителен лидер на Северозапад, а в неделя отбора приема у дома в Ерден Севлиево след изтърпяно наказание за един мач. Срещата е от 17.00 часа.